Crispy Ovén Friéd Chickén Récipes
INGRéDIéNTS
1. 1 égg
2. 1/3 cüp milk 80ml
3. 1 cüp âll pürposé floür 125g
4. 4 tâbléspoons bréâdcrümbs
5. 1 téâspoon bâking powdér
6. 1 tâbléspoon sâlt
7. 2 téâspoons groünd pâprikâ
8. 1 téâspoon gârlic powdér
9. 1 téâspoon onion powdér
10. 1/2 téâspoon groünd péppér
11. 2 poünds skinléss bonéléss chickén bréâst, cüt into strips (I do 3-4 pér bréâst), 900g
12. 1/4 cüp büttér 60g
INSTRüCTIONS
1. Préhéât thé ovén to 410°F (210°C). Plâcé â dârk-coloréd roâsting pân (â bâking trây works âs wéll) in thé ovén to héât üp.
2. In â médiüm bowl, whisk togéthér thé égg ând thé milk.
3. In â sépârâté bowl, mix thé floür, bréâdcrümbs, bâking powdér ând séâsoning togéthér.
gét full récipés>.savorynothings.com@CRISPY OVEN FRIED CHICKEN
INGRéDIéNTS
1. 1 égg
2. 1/3 cüp milk 80ml
3. 1 cüp âll pürposé floür 125g
4. 4 tâbléspoons bréâdcrümbs
5. 1 téâspoon bâking powdér
6. 1 tâbléspoon sâlt
7. 2 téâspoons groünd pâprikâ
8. 1 téâspoon gârlic powdér
9. 1 téâspoon onion powdér
10. 1/2 téâspoon groünd péppér
11. 2 poünds skinléss bonéléss chickén bréâst, cüt into strips (I do 3-4 pér bréâst), 900g
12. 1/4 cüp büttér 60g
INSTRüCTIONS
1. Préhéât thé ovén to 410°F (210°C). Plâcé â dârk-coloréd roâsting pân (â bâking trây works âs wéll) in thé ovén to héât üp.
2. In â médiüm bowl, whisk togéthér thé égg ând thé milk.
3. In â sépârâté bowl, mix thé floür, bréâdcrümbs, bâking powdér ând séâsoning togéthér.
gét full récipés>.savorynothings.com@CRISPY OVEN FRIED CHICKEN
Comments
Post a Comment