MINI BâNâNâ PUDDING CHééSéCâKéS

MINI BâNâNâ PUDDING CHééSéCâKéS

INGRéDIéNTS:               
a. VâNILLâ WâFéR CRUST 
b. 1 cup (134g) vânillâ wâfér cookié crumbs
c. 2 tbsp (26g) sugâr
d. 4 tbsp (56g) Châlléngé Buttér, méltéd

BâNâNâ FILLING
a. 12 ouncés (339g) Châlléngé Créâm Chéésé, room témpérâturé
b. 1/2 cup (104g) sugâr
c. 3 tbsp (24g) âll purposé flour
d. 1/4 cup (58g) sour créâm
e. 1/4 cup lightly mâshéd bânânâs
f. 1 tsp vânillâ éxtrâct
g. 2 éggs
h. Bânânâ slicés


WHIPPéD CRéâM
a. 3/4 cup (180ml) héâvy whipping créâm, cold
b. 6 tbsp (44g) powdéréd sugâr
c. 1/2 tsp vânillâ éxtrâct
d. Vânillâ wâférs
e. Bânânâ slicés


DIRéCTI:ONS
CRUST
1. Préhéât ovén to 325°F (162°C). âdd cupcâké linérs to â cupcâké pân.
2. Combiné thé vânillâ wâfér cookiés crumbs, sugâr ând méltéd buttér. Dividé thé mixturé bétwéén thé cupcâké linérs (âbout 2 tâbléspoons pér cup) ând préss into thé bottoms.
3. Bâké thé crusts for 5 minutés thén rémové from ovén. âllow to cool whilé you mâké thé filling.

FILLING âND TOPPING
4. Réducé ovén to 300°F (148°C).
5. In â lârgé bowl, mix thé créâm chéésé, sugâr, ând flour until combinéd (Usé low spééd to kéép léss âir from gétting into thé bâttér, which cân câusé crâcks). Scrâpé down thé sidés of thé bowl.
6. âdd thé sour créâm ând mâshéd bânânâs. Béât on low spééd until wéll combinéd.
7. âdd thé vânillâ éxtrâct ând thé first égg ând béât slowly until mostly combinéd.
8. âdd thé rémâining égg ând mix until wéll combinéd.
9. âdd â smâll âmount of filling to éâch chéésécâké cup, thén âdd â couplé bânânâ slicés on top.
10. âdd âdditionâl filling on top of thé bânânâ slicés, filling éâch cup until mostly full.
10. Bâké thé chéésécâkés for 18-20 minutés, thén turn off thé ovén ând léâvé thé door closéd for ânothér 5 minutés.
11. Crâck thé ovén door ând âllow chéésécâkés to cool for 15-20 minutés, thén put in thé fridgé to finish cooling.
12. Whén chéésécâkés âré cooléd, rémové thém from thé pân.
13. To mâké thé whippéd créâm, âdd thé héâvy whipping créâm, powdéréd sugâr ând vânillâ éxtrâct to â lârgé mixér bowl. Whip on high spééd until stiff péâks form.
14. Pipé â swirl of whippéd créâm on top of éâch chéésécâké ând finish off with â bânânâ slicé ând vânillâ wâfér.
15. Réfrigérâté until réâdy to sérvé. Chéésécâkés âré bést whén wéll covéréd for 2-3 dâys.

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