Vegan Butter Chicken
Vegan Butter Chicken with Chickpeas and Cauliflôwer
Ingrédiénts
Instructiôns
Ingrédiénts
- · 1 ôniôn, chôppéd
- · 3 clôvés ôf gârlic, mincéd
- · 1 téâspôôn chôppéd frésh gingér
- · 3 téâspôôns gârâm mâsâlâ
- · 1 téâspôôn cumin
- · 1 téâspôôn brôwn sugâr
- · 1 28 ôz cân crushéd tômâtôés
- · 3 tâbléspôôns câshéw buttér
- · 1 cup côcônut milk
- · 1 28 ôz cân chickpéâs (équâls 2 1/2 cups côôkéd chickpéâs)
- · 2 cups câuliflôwér flôréts
- · sâlt, tô tâsté
- · blâck péppér, tô tâsté
Instructiôns
- 1. Héât sômé ôil in â lârgé pân ând sâuté thé ôniôn fôr 2-3 minutés. Thén âdd thé gârlic ând thé gingér ând côôk fôr ôné môré minuté. Stir in thé gârâm mâsâlâ, thé brôwn sugâr, ând thé cumin ând côôk fôr ânôthér minuté until frâgrânt.
- 2. Thén âdd thé crushéd tômâtôés, thé côcônut milk, thé chickpéâs, thé câuliflôwér flôréts ând côôk fôr 10 minutés Complete recipes>>blogspot.com@Vegan Butter Chicken with Chickpeas and Cauliflôwer
Comments
Post a Comment