MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS
MOZZäRêLLä STUFFêD MêäTBäLLS
Thêsê mozzärêllä stuffêd mêätbälls ärê ä fun twist on thê clässic rêcipê - sêrvê thêsê mêätbälls äs ä pärty äppêtizêr or ovêr ä big plätê of späghêtti for ä hêärty mêäl!
äuthor:
INGRêDIêNTS
INSTRUCTIONS
full instructions>>therecipecritic.com@MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS
Thêsê mozzärêllä stuffêd mêätbälls ärê ä fun twist on thê clässic rêcipê - sêrvê thêsê mêätbälls äs ä pärty äppêtizêr or ovêr ä big plätê of späghêtti for ä hêärty mêäl!
äuthor:
INGRêDIêNTS
- 1 änd ½ pounds ground bêêf (85-90% lêän)
- ⅓ cup brêädcrumbs
- 1 têäspoon sält
- ½ têäspoon pêppêr
- ½ têäspoon gärlic powdêr
- ½ têäspoon driêd orêgäno
- 1 êgg
- 2 täblêspoons wätêr
- 6 ouncês mozzärêllä chêêsê, cut into ½ inch cubês
- 3 cups märinärä säucê (homêmädê or storê bought), wärmêd
- 2 täblêspoons choppêd frêsh pärslêy
- cooking spräy
INSTRUCTIONS
- Prêhêät thê broilêr. Linê ä shêêt pän with foil änd coät thê foil with cooking spräy.
- Pläcê thê bêêf, brêädcrumbs, sält, pêppêr, gärlic powdêr, orêgäno, êgg änd wätêr in ä bowl; mix until thoroughly combinêd. You mäy nêêd to ädd morê wätêr, 1 täblêspoon ät ä timê, to gêt ä smooth mixturê.
full instructions>>therecipecritic.com@MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS
Comments
Post a Comment