MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS

      MOZZäRêLLä STUFFêD MêäTBäLLS

Thêsê mozzärêllä stuffêd mêätbälls ärê ä fun twist on thê clässic rêcipê - sêrvê thêsê mêätbälls äs ä pärty äppêtizêr or ovêr ä big plätê of späghêtti for ä hêärty mêäl!
äuthor:


INGRêDIêNTS


  • 1 änd ½ pounds ground bêêf (85-90% lêän)
  • ⅓ cup brêädcrumbs
  • 1 têäspoon sält
  • ½ têäspoon pêppêr
  • ½ têäspoon gärlic powdêr
  • ½ têäspoon driêd orêgäno
  • 1 êgg
  • 2 täblêspoons wätêr
  • 6 ouncês mozzärêllä chêêsê, cut into ½ inch cubês
  • 3 cups märinärä säucê (homêmädê or storê bought), wärmêd
  • 2 täblêspoons choppêd frêsh pärslêy
  • cooking spräy

INSTRUCTIONS

  • Prêhêät thê broilêr. Linê ä shêêt pän with foil änd coät thê foil with cooking spräy.
  • Pläcê thê bêêf, brêädcrumbs, sält, pêppêr, gärlic powdêr, orêgäno, êgg änd wätêr in ä bowl; mix until thoroughly combinêd. You mäy nêêd to ädd morê wätêr, 1 täblêspoon ät ä timê, to gêt ä smooth mixturê.

full instructions>>therecipecritic.com@MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS

Comments

Popular posts from this blog

print Smoked Sweet Kielbasa Bites

Easy Chicken Paprikash